Sista söndagen i januari

31 januari och den sista dagens ämne i @orsakullan s bloggutmaning där ämnet idag var Handlar jag gärna? Nej det kan jag inte påstå. Jag handlar mat och diverse som är nödvändigt men allt är så dyrt numer och min lön hänger inte med i dem takten som priser stiger. Jag handlar mest på Ica,men även på stora Coop och Willys. Ibland kan det bli annat till hemmet eller mig själv om jag har råd. Precis som kängorna med dubbar jag klickade hem igår kväll och som jag behöver på jobbet...hemma har jag mina icebug.

Igår kväll såg vi klart på serien Traces på TV4 play. Kan rekommendera den.

Vår surdegsgrund flyttade vi in i vardagsrummet igår kväll på bänken framför elementet...i morse var det lite bubblor i nu är locket öppnat för att det ska komma in naturliga bakterier. Vi får se hur det ter sig framöver ...i morgon ska det ju pytsas i mer mjöl och mer vatten.

Just nu är det grått ute....bilen ser frusen ut där den står på parkeringen.

Vad händer idag då...jo min bror fyller 62 år...det är inget vi firar men en hälsning på fb blir det . Jag ska sätta en deg som blir till två limpor i form. Kanske blir det take away idag.

Veckan som kommer blir det långa arbetsdagar igen....kollegor som tar semester osv.....tisdagen blir nog min farmorsdag då jag slutar tidigt.

Hoppas just din söndag blir vad du gör den till 🥰

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Du gör hälsa till lillebror

nouw.com/stenhagenbettan
Ditten_datten
Ditten_datten,
Evaeliasson
Evaeliasson,

Önskar dig en härlig söndag och hoppas att du får vila lite innan kommande arbeta vecka ❤️

nouw.com/evaeliasson
Ditten_datten
Ditten_datten,

Tack Eva....här blir inte mycket vila ....innan morgondagens jobb..det ska fixas bröd första jäsningen på G nu, sen ska det skrivas inköpslista, handlas och fixa matlådor inför kommande vecka...får jag tid över ska jag ta mig an dokumentet med kommunens nya lönekriterier inför mitt lönesamtal...det var tydligen jobbigt att fylla i. Så fullt upp....en dagsplanering för maken skall oxå göras inför morgondagen.....nu räcker det nog med att han går hem från rehab men det måste stå när jag kommer hem och att han ska hjärnvila minst 2 ggr stänga av allt som dator o tv och skriva upp vad han ska äta och när för annars missar han det 😏

nouw.com/ditten_datten
Ingajohansson
Ingajohansson,

Hoppas du haft en fin dag

nouw.com/ingajohansson
Ditten_datten
Ditten_datten,

Den sprang liksom förbi

nouw.com/ditten_datten