Sista lediga dagen

15 dagars semester går otroligt fort... jag skulle gjort så mycket i och med jag skulle vara ensam hemma då kärleken hade fått jobb i 4 veckor, är man arbetslös får man ta det man får.
Kärleken är utbildad murare/kakelsättare men fick en arbetsskada i knäna som inte går att göra nåt åt. Han har en kronisk skada trots de tjockaste knäskydd marknaden erbjöd. Han har ingen ledvätska och inget brosk kvar utan benen inne i knät har inget stötdämpande så han har ständig värk 24/7. Han har nu under flera år jobbat med ungdomar och IT då han är otroligt duktig på att lära ut. De sista åren har han haft datautbildningar för nyanlända på ABC kraften och Hermods men dessa 4 veckor gått in som lärare på folkuniversitetet för nyanlända som har en akademisk utbildning i sitt hemland. Idag hade vi hoppats på sol och varmt och varmt är det men så mulet att det inte är nån idé att ta sig till nåt bad.
Istället blev det att betala räkningar tänk om man fick önska sig en månad då man slapp alla räkningar eller en fet vinst på lotto, triss eller postkoden.
Sen hjälpte han mig att sänka styret på min cykel är så ovan vid sånt styre.
I morgon är det dags för jobb igen, värmen ska fortsätta det blir tufft.

Gillar

Kommentarer

prinsessapavift
prinsessapavift,
Ja, en liten trissvinst skulle sitta fint! 😊nouw.com/prinsessapavift
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229