Semesterdag 14 av 15

9.15 var vi i badhuset och F började genast öva på att flyta dyka under vattnet och hämta saker från botten på grunt vatten.....och så nu har han gröna, blå och gula baddaren, silverpingvinen,silverfisken och silvergruvan...samt de två första silver och gulddraken men de sistnämnda 2 finns bara i Skövde.

Sen var det dags att simma i den djupa bassängen ....25 m 50 m 75 m 100 m 125 m 150 m 175 m 200m 225 m 250 m första raden på kulramen bockades av och sen säger han farmor vi kan ta 2 rader på den blå oxå..så idag simmade han totalt 300 m.... lycklig kille....


Dagens fråga från @orsakullan lyder Oroar du dig för klimatet, sjukdomar eller krig?
Mitt svar på frågan blir ju givetvis mest sjukdomar och då våra cancer/tumörsjukdomar som gäckat oss under så lång tid och är den sjukdom som bara flyttar in oberoende om man är barn ung eller gammal eller om du är fattig eller rik den bara tar för sig. Vill ju oxå att pandemin ska ta slut men tyvärr tror jag den kommer hänga i ett bra tag till. Miljön ...ja jag vill ju gärna att mina barn barnbarn o deras barn i sin tur har nånstans att leva...på.
Krig ja det skulle kunna hända tycker såna saker bara kryper närmre.

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Men hallo vilken duktig kille farmor har 🥰 låter som att din dag varit mysig ❤ kramar till dig
nouw.com/passionbagareokock
Ditten_datten
Ditten_datten,
Tack ja med tanke på hur rädd han vart för vatten som 6 åring o vägrat mer än stå i vatten ....till knappt knäna och var livrädd när de i 2 an skulle ha simträning en gång per vecka i en termin....och jag har lagt ut pengar på simväst hajfena vanliga armpuffar vanlig pontonsimdyna mm allt för att det skulle vara roligt och bli vattenvan efter olyckan då han ramlade i på fel sida i den Rådhusparken bassängen på sommarland....jag har försökt sakta sakta locka honom tillbaks till där han var innan o nu är han så modig efter att jag har aktivt gått till badhuset och undervisningsbassängen....en gång per vecka i möjligaste mån.
nouw.com/ditten_datten
Ditten_datten
Ditten_datten,
Hoppas du oxå under omständighetetna haft en bra dag 🥰
nouw.com/ditten_datten
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Men åh va fint det blivit när farmor har stöttat honom 🥰 så stolt du måste vara ❤ vet du vännen, det blev en fin dag för mig också. Så skönt att få prata med henne och ge henne kärleken som hon som allra mest behöver just nu. Det känns bra inombords Marie trots att det är tungt ❤ varma kramar till fina dig 🥰
nouw.com/passionbagareokock
Ditten_datten
Ditten_datten,
🥰 så glad jag blir för er och ja det känns bra att få stötta M i detta som inte pga jobb kunnat ha F i simskola
nouw.com/ditten_datten