Semesterdag 10 av 15

Efter frukost gjorde vi oss klara för en tur till minneslunden...vi stannade till i Skara på citygross och köpte ljus.... solen sken och ca 21 gr och vi stannade en stund och njöt av stillheten och vattnets porlande...de röda näckrosorna hade slagit ut och jag älskar den platsen så grönt och lummigt och tycker inte att man stör sig på den tunga trafiken som går utanför.

Hemma har vi skrubbat färskpotatis som vi kryddat med salt och peppar massa vitlök och färsk timjan samt lite olivolja...nu fr det dra några timmar innan de ska in i airfryern och sen ska vi grilla älgkorv från Viltmat i optigrillen som är en praktisk elgrill och den bästa när man bor i lägenhet.

Har gjort en mangoslush med lite ljus rom...som vi sitter och sippar på...

Kärleken har ju fått en typ en varfyllld finne och en rodnad alldeles till alldeles till höger om operationsärret. Vi kör alsolsprit och hans nätluva nattetid så får vi se om den torkar ut.
Så innan den torkat ut får vi s ut med att han inte kan klippa sig....man ser klart och tydligt att han tappat rätt mycket av den lilla kalufsen han hade...

Önskar er en fin inledning på helgen....

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Så skönt med semester 😊 Jag börjar på måndag 😃😃
nouw.com/sandrasjoberg
Ditten_datten
Ditten_datten,
Jag har ju en vecka kvar innan jag ska in o jobba men vädret ser ut att bli lika kass som det varit dessa 2 v här....tyvärr
nouw.com/ditten_datten
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag hoppas att det blir fint ❤
nouw.com/enitalienareisverige