Så var första arbetsveckan över

Och på måndag är vi som vanligt igen...alla pedagoger är inte tillbaks och inte alla barnen heller iofs.
I morse när jag kom till jobbet hade vi haft påhälsning...tack o lov att ingen varit inne på förskolan utan bara utanför men det räcker och jag blir förbannad på meningslös vandalisering. Detta var tydligen andra gången på ett par veckor..vid första tillfället snodde de vår brevlåda och denna gång slog de sönder den plus att de hämtat nån stor jävla sten från nån stenmur i området och lagt den på gården...vi var två personer som fick hjälpas åt att forsla bort eländet och sen göra en felanmälan om brevlådan.
Slutade lite tidigare så jag åkte och hämtade upp datorn som förhoppningsvis ska funka nu igen och därefter hämtade jag ut mitt paket från Skincity. Handlat div matvaror samt en box vin så nu är jag trött eftersom jag börjat tidigt 2 dar på raken nu.

Häromdagen när jag kom till jobbet satt de och åt frukost och en av m8nackollegor hade ett jättefint linne på sig och när jag såg ryggpartiet tänkte jag och sade oxå högt men snälla Annelie du kan åka hem och byta tröja ...Jag trodde att linnet spruckit och att hon fått hjälp att laga den med silvertejp 😱 då säger hon vad menar du och jag går närmre och det jag trodde var silvertejp var en reflex 🤣

Ikväll blir det lättlagad mat tortillapizza lite rött vin och mager mojito återigen ett nytt recept från vvmattraning på instagram.
Ha en skön fredagskväll.

Gillar

Kommentarer

Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
att folk inte kan låta bli andras saker 😏nouw.com/densaknadefamiljen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229