Så var dagen här

Där dök smset jag väntat på upp...då är det surt att jobba länge....
dagen då Knud skulle dyka upp innebar att vi gick ut direkt efter frukost med barngruppen för att förhindra att barnen ev skulle få några flygande föremål på sig. Men Knud hade inte så bråttom till Skövde utan först vid halv två tiden dök han upp med buller och brak.
Kunde dock rymma från jobbet redan kl 16 eftersom jag jobbade över dagen innan. Så hämta kärleken och sen till Elins och Telenorbutiken. Säkerhetskopierar gör den per automatik...och jag hade nollställt och raderat allt innehåll innan jag kom till butiken...sen hem och börja installationen vilket gick väldigt smidigt...även att synka min applewatch gick smidigare än nånsin.
Men mycket nytt att lära då det inte finns nån hemknapp...faceid istället för touchid..jaja det blir nog bra.
Den är mindre än min 8 plus som var 5,5 tum men ändå större då skärmen är 5,8 tum. Innebar nytt skal och nytt plånboksfodral givetvis från ideal of Sweden då jag gillar deras magnetskal.
Har ju flera av deras till min gamla iPhone s jag funderar på om jag ska lägga ut dom i några fbgrupper...för att få in lite pengar.
Knud härjar fortfarande så sova var liksom ingen idé....så lite nya Nisseprylar är beställda o pengar swishade....glad att det finns människor som älskar att pyssla då jag får nog av sånt på jobbet.
Idag blir de väl lite tvätt....och sen skriva nåt utvecklingssamtal samt fila på min iup inför kommande medarbetarsamtal.

Min kärlek 😍
  • Allmänt
  • Nära Havstenavägen , Skövde

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Grattis till telefon
nouw.com/stenhagenbettan
Ditten_datten
Ditten_datten,
Tack ....🤪 mycket nytt att lära
nouw.com/ditten_datten