Så ligger då vår bil ute

2 år hade vi denna fina pärla....En bil som gett oss väldigt mycket glädje i form av att den var svår att få tag på. Det fanns ett enda exemplar och den fick inte försäljaren då den skulle upp till Toyota Sverige. Men eftersom vår ja jag kallar honom vår försäljare är världsbäst på att hantera och lösa saker så fixade han den till oss eftersom orden redan var lagd. Bensinsnål, snäll mot miljön, bra plats och ett lönnfack i bagaget...det ni. Lönnfacket rymmer 10 st 3 liters boxar med vin och när man väl lagt locket på så ser man det inte 😜Det blev vi varse om när vi varit i Tyskland och shoppat och kärleken skulle städa ur bilen inför återlämnandet....🤣
Det tragiska var väl att bilen införskaffades mycket för att få plats med mor och far samt deras rullatorer så de kunde få komma ut i naturen. Men i exakt samma veva vi fick bilen blev pappa sämre och lades in på sjukhus och hamnade senare på äldreboende och kunde inte längre gå...så han fick aldrig åka i vår bil.
Nu hoppas vi att vår C-HR har anlänt och att de hinner stripa den med reklam innan försäljaren går på semester på måndag.

​Hahaha ...ja där ser ni lönnfacket vi kommer att sakna. 

  • Privatleasing
  • Nära Ciutadella de Menorca, Balearic Islands, Spanien

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229