Så har halva dagen gått

Och jag har semester idag med....varför sökte ledigt utifall vi skulle fått ett dåligt besked i fredags på onkologen. Medans kärleken var på Rehab duschade jag och åt gröt.....sen möttes vi vid garaget då jag nu kände att det var dags att hämta borste och isskrapa och lägga i bilen..saft till F tog vi oxå hem från frysen i garaget. Sen tog jag bort mina sommarkläder ur garderoben och tröjan samt byxor jag letat efter kom fram 👌🏻

Nu sitter kärleken med sin minnesträning som han fått via arbterapeuten och VGR. Svårt även för mig och i denna del är det rutnät roteringar och gömda han övar på. En röst säger siffror och sen ska T klicka på dom bakifrån och framåt. En snurra som roterar och han ska memorera vilka cirklar som blev orange (fixar inte ens jag)

I samma ögonblick som T är klar ser arbetsterapeuten hans resultat...om det går upp eller ner..detta gör han 4 dagar per vecka och en gång per tillfälle. Sen är övningen låst till nästa dag.

Runt 13.30 ska vi till Lindströms bil och se om Petter är ledig.

Dagens utmaning och frågan från @orsakullan är Jag är totalt ointresserad av? Tv-program med humor, mobbningsprogram typ Robinson, Farmen, Idol mm....

Snart blir det en fika bakade smala saffransmuffins igår.

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,

Intressant minnesträning det där.... apropå mobbingprogram så gillar inte jag det heller men måste säga att idol har rört sig långt ifrån det de senaste åren (speciellt sedan Clabbe inte är där). Det är mycket pep och uppmuntran och de sämsta sökandena visas inte i TV längre.

nouw.com/fibrolivet