På hudmottagningen

Hade Tomas en tid och vi åkte dit efter att jag slutat jobbet...tidigare har han liksom sin mor opererats för basaliom i pannan för drygt 5 år sen. Han såg en förändring i det tidigare opererade området och var på hud i våras och de gjorde en biopsi...som kom tillbaks att det inte fanns nån skit där....men att han hade aktinisk keratos på skallen. Och det skulle han få en ny tid för sen kom hjärntumörerna i vägen och alla komplikationer så när vi kom hem ringde vi hudmottagningen och fick en tid som var idag.
Efter sen ankomst av hudläkaren....men vilken bra läkare....hon undersökte i princip hela kroppen och skrev sen en ansökan på ett licenspreparat...så när vi får den hoppas vi den tar kål på all aktinisk keratos....varav en fläck måste kollas upp igen 1 månad efter behandlingen upphört. En kräm som kommer göra det värre innan det förhoppningsvis blir bättre 😏😱
Så tänk på SPF .....alla vänner ...oavsett årstid och mulet eller sol.........ungdomens synder kommer i fatt .....det vet vi nu med besked.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229