Otäck dröm

Natten till igår hade jag en riktigt otäck mardröm. Min mamma avled hastigt och oväntat bara 14 dagar efter att ha fått en ny knäled inopererad. Och hon mådde bra förutom värk och så men det är ju naturligt efter ett sånt stort ingrepp.

Så vände det så snabbt och lite drygt 24 timmar senare var hon borta. Dödsorsak troligen multiorganisk svikt pga uttorkning. Detta skedde den 3 december förra året och den 18 december hade vi begravning. Min bror och jag delade upp de saker vi ville behålla övrigt gick till försäljning eller återvinning.

Men nu till drömmen där det visade sig att mamma fortfarande låg kvar på sjukhuset i samma säng och piggare men undrade var vi höll hus....och vi som delat upp hennes grejer haft begravning och bouppteckningteckning....vem hade vi begravt? Nej usch och fy jag vaknade kallsvettig den morgonen.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Förstår din dröm. När min mamma hade dött hade jag mardrömmar om allt möjligt. Vid tillfälle drömde jag att hon var jättearg på mig för att jag spridit rykte om att hon var död. När jag vaknade visst jag inte riktigt vad som var santnouw.com/stenhagenbettan
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det var verkligen konstigt. Ha en fin dag❤nouw.com/enitalienareisverige
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229