Oops

Vaknade upp till en kändis på instagram idag...min lille plutt som inte är så liten längre (det är han i blå tröja) utseendemässigt så lik sin pappa men tack o lov inte till sättet. Till skillnad från sin far är han en utomordentlig pappa som tar ett stort ansvar för sin son 😍 och vuxit så otroligt på dessa 7 år.

Igår hade F...det 7 åriga barnbarnet ett riktigt allvarligt samtal...han blev uppriktigt sagt ledsen och började gråta. Men de var nödvändigt att förklara att när man är i skolan måste man lyssna på fröken....skolan är att likna vid ett jobb och fröken som en chef. Tror det gick fram.

Idag är en dag då jag bara ska ta hand om mig själv ....läsa klart boken om digitalisering i förskolan.
Borde ta en promenad men det verkar blåsa snålt ute så nja stannar nog inne. Men kanske måste handla lite, antingen blir det en tacopaj eller en pizza med hembakt botten....recept från Jennie Kåreblom på instagram heter hon vvmattraning.

Äntligen har M hittat en yoghurt som går hem hos F med lite extra bär på samt lite extra socker.
Är så ledsen vara att specialkost är så dyrt. Våra matintoleranta kan inte rå för att de har ett funktionshinder. Själv ska jag handla hem ett torskblock och nån dag testa att göra fiskbullar... efter ett recept hos matsara. Bild lånad från hennes instagram. Allergimat behöver inte vara tråkig, utan vara helt underbar. Du är en gudagåva fina Sara 😍

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229