Omtumlande dag givetvis

Efter gårdagens tumult på sjukhuset sovjag bara ett par timmar i natt...givetvis supertrött när mobilen ringde och det var dags att kliva upp för att bege sig till jobbet. Varmt ute, fint väder och midsommarfirande....i morrn återträff med kuratorn på sjukhuset...efter jobbet åkte jag och hämtade ut nya bilen...kändes väldigt konstigt och annorlunda att göra detta ensam när vi borde vart två.

Åkte sen upp till sjukhuset och T var vaken men väldigt rörig....läkaren ringdevmig på em och informerade om hans tillstånd...lunginflammation troligtvis genom att han svalt sin egen saliv och bakterier bildats...ev är det kvar rester av urinvägsinfektionen oxå. Så nu bred antibiotika insatt intravenöst 4 ggr per dag.....sängläge hela helgen, syrgas och ev dropp.....Det blir vår midsommar men varför fira att det blir mörkare igen...dessutom äter jag inte sill....så jag lär väl äta utav det som finns i frysen.

Kolla några avsnitt av Chicago fire innan det är dags för sömntablett.... i morgon ringer kl 5.15.

Gillar

Kommentarer

MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Man är både skör och mottaglig efter en operation. Jag åkte på lunginfkammation trots att jag hade tränat lungorna bra efter operationen. Kram till er båda ❤️nouw.com/minresatumörmittliv
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Stor kram till båda två ❤nouw.com/enitalienareisverige
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229