Om jag kunde väcka en person som gått bort

Då vore det min älskade pappa som jag stod väldigt nära….får jag välja ytterligare en vore det en kollega som oxå gick bort i cancer alldeles för tidigt……hon hade inte ens fyllt 50….denna fråga ställde @MariasVardag igår.

Idag har F och jag haft en underbar dag vid Framnäsbadet i Lidköping….där tillbringade vi mycket tid i ungdomen eller hur @StenhagenBettan då var vi inte så medvetna om vikten av solskyddsfaktor precis och hade vi så var det väl olja vi stekte våra kroppar i. Tur vi blivit mer medvetna med åldern.

F som har vart så vattenrädd pga av att han när han var 3 blev nedknuffad på djupt vatten av ett barn som trängde sig på Skara sommarland och han sjönk som en gråsten.
Innan pandemin gick vi stadigt varje vecka till badhuset och från att en sommar ha vägrat komma ut ur ananasen i plaskdammen på Odenbadet …så har denna farmor lånat och köpt allehanda tillbehör som skulle få vattenskräcken att släppa och i 2 an klev han inte i den djupa undervisningsbassängen….vi kämpade på och till sist simmade han tvärs över lilla undervisningsbassängen och med lite pock kom han även med ner i den djupa motionsbassängen….
Idag överraskade han med att börja dyka från kanten och hoppa från startpallen…..sen säger han glatt ”farmor, du lärde ju mig simma…varför blev du inte bli simlärare då?

I morgon bitti är det dags för mig att gå till frissan…sen hem och F och jag åker till Odenbadet i Falköping..T stannar hemma….då han brände sina fötter rätt rejält igår. Kan väl säga att det gjorde väl jag oxå så idag har det vart 50 i solskyddsfaktor.

Gillar