Om du fick byta ut något i ditt hem, vad skulle det vara?

Så lyder den 21:a dagen i @orsakullans decemberutmaning. Ja det kan vara mycket jag vill byta ut...tex lägenhetsytan och planlösningen men då det är en liten hyresrätt går det inte helt förklarligt.Kag skulle oxå ha vårt golv i vardagsrummet slipat....det skulle ha slipats innan jag flyttade in 2001 och då lägenheten stått tom så länge borde de fixat det men nu går det inte, vi har inte plats eller ork att flytta på alla våra möbler så vårt kommunala bostadsbolag får därmed en knäpp på näsan.
Våra Billybokhyllor skulle jag oxå vilja ta bort men har inte råd att köpa nytt så de får vara kvar....har så mycket prydnadssaker från Rörstrand efter släktingar som gått bort och de betyder mycket i affektionsvärde.
Men allra mest vill jag byta ut mig själv....

Liksom de flesta andra har jag oxå problem att läsa inläggen från er...men om man går in via nouw.se och söker upp var och en funkar det.

Igår blev det till 99,9 % klart att vi tar bilen upp till Sthlm o hoppas på att kunna hitta parkering då jag fick lite tips från @Annelizzza hoppas oxå att några drar från Vasastan ...vi åker upp den 23/12 och hem den 26/12 eftersom vi ska skifta vår bil den 27/12.
Så i eftermiddag / kväll får vi väl fixa julskinkan och ta ett par mackor med skinka .....för i år blir det juldagar utan julmat.

Nu ska vi klä oss invänta F som i natt fått paket från självaste Nisse nr 411.
Vi drar sen mot garaget för rensning o sen mot tippen.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Så roligt att ni kommer iväg till J och hans familj. Du får hälsa så gott
nouw.com/stenhagenbettan
Ditten_datten
Ditten_datten,
Känner väl mer en stress i att köra upp dit med tanke på parkeringsproblemen....och att jag inte köpt några julklappar till dom men får väl ge pengar ......känns skönt att slippa julsaker i och med att de inte firar svensk jul.....blir sista turen med vår RAV4 som sen den 27/12 ska lämnas tillbaks mot en mindre bil.
nouw.com/ditten_datten