Nu är snart den andra av mina tre semesterveckor slut

Dagen började med äggfrukost och sen skulle jag fortsätta med köket...men då det var yngsta sonens 37 födelsedag...så gjorde jag en kanelbullekladdkaka till det multiallergiska barnbarnet så han fick nåt att fika med pappan. Vi firar inte våra födelsedagar med kalas och presenter (dock säger vi grattis till varann på våra respektive dagar) på barnens egen begäran då de var 15 och 18 år. Däremot firar vi givetvis barnbarnen. Testade lite washoutfärg i håret...ljus rosa i topparna men tog väldigt lite bara för att testa...och sen färgade jag mina bryn...hoppade in i duschen och filade sen mina fötter ( hade tänkt ta bort gamla lacket på tånaglarna och lägga på nytt men så blev det inte då sonen behövde lite hjälp med barnbarnet....Så jag tog med kakan och två portioner av potatisgratängen jag gjorde till F igår.
Dagens lunch blev en tacotubs med Nobles chicken tex mex och en tomat samt pimiento padrones.
I eftermiddag kokade jag rabarbersaft då det inte finns så mycket produkter att köpa till F i affärerna då han behöver ha så rent som möjligt utan tillsatser. Har inte gjort saft sen barnen var små....tur man har snälla kollegor och chef som bistår med rabarber när man som jag bor i lägenhet.
Nu är det snart dags att fixa lite käk...ikväll blir det hamburgare.... Jo just det i lådan idag låg kokboken jag väntat på.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229