Natten som gick

Sov vi båda dåligt...T utan insomningstablett och jag tog en propavan och vi gick o lade oss strax före 22 men sova gick inte alls....jag kände att hjärtat slog dubbelslag då jag låg på min vänstra sida. Blev ju inte orolig då jag var hos doktorn för drygt en vecka sen och då var allt bra..... Troligtvis beror det på många faktorer en är makens tumörer, att jag ska börja jobba på torsdag och att jag ännu inte förhört mig om plats på Johannesvillan, hur tar vi oss på enklaste sätt till och från Gbg den 23 då vi har tid 9.00 för provtagning mm och att maken rasar i vikt känns ju oxå oroande då han i höstas vägde 118 och idag 101,6 kilo.

I eftermiddag är det dags att köra honom tillbaks till neuro....och på måndag hoppas jag vi har en kuratortid då samt att jag måste ha fler intyg från kontaktsköterskan och info om hur vi ska ta oss till Gbg båda tillfällena.

Kärleken sov inte heller så bra och när han vaknade var blodtrycket skyhögt men 5 min senare betydligt lägre men fortfarande är det högt.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Kan det verkligen stämma? Obegripligt nouw.com/stenhagenbettan
Ditten_datten
Ditten_datten,
Det är vad de sagt till oss nouw.com/ditten_datten
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Kan inte stämma, T har en specilaistvårdsremiss till Gbg då ska landstinget stå för kostnaderna i samband med besök och vård.nouw.com/stenhagenbettan
Ditten_datten
Ditten_datten,
Får kolla det men det är inte vad man kan läsa sig till på 1177 och inte som de sagt heller....när han kommer upp i 1500 på resor kan vi skicka in kvitton o då får han frikort.... nouw.com/ditten_datten
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229