Näst sista dagen på oktober är det idag

Och utmaningen frånhttps://www.saramadeleine.se/ lyder....
Paniken som uppstår när....jag inte somnat när klockan visar 02.00 och jag vet att den ringer 05.00 då känner jag mig uppgiven och funderar på hur jag ska funka på fsk..hur ska jag orka...men orkar gör jag konstigt nog...är inne i en cirkel med värk i höften och jag vet att den är utsliten. Sover uruselt även med sömnpiller och oavsett om jag drar upp benen när jag ligger på sidan eller raklång i magläge gör det så jävla ont.....I morse 04.50 visste jag inte hur jag skulle komma ur sängen ens....

Idag var vi på Rehab Närhälsan och pratade med en arbetsterapeut som var duktig på det där med hjärntrötthet...45 minuter fick vi med henne och bra tips att testa.
Nu har maken gjort en ingefärs/citrondryck så har vi en vecka till drygt...jag bakar en formfranska i en större form som vi köpte på ÖoB idag 39:-.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Smärta dålig nattsömn är gräsligt.
nouw.com/stenhagenbettan
Läser och känner igen mig väl i det där med att vakna på natten 😟. Inte är det kul när man arbetar med människor direkt. Jag jobbar som lärare/specialpedagog i särskilld undervisningsgrupp sedan i höstas. Det krävs alltid 100% fokus, gjorde det som klasslärare men men detta är ännu mer så. Man blir uppgiven.
www.saramadeleine.se