När livet förändras....

Nedan kommer bilder på kärlekens MR de två gånger de hittat hans meningionom....på den första bilden är det två st varav den ena var helt förkalkad och suttit utan problem i makens hjärna och ur den sprang den andra ut som satte igång makens problem. Och den upptog en stor del av halva vänstra hjärnhalvan samtligt som resten av hjärnan var tillplattad. ....operationen blev av men komplikationer tillstötte ny operation redan nästa morgon....pga ännu fler komplikationer blev den en 9 v lång sjukhusvistelse....vi var glada när han kom tillbaks dock inte som den han var då hjärnan fått mycket skador.....10 månader senare var det dags för ny operation då det kommit 3 nya på samma område....denna gång gick operationen utan komplikationer och den andra MR efter strålningen ska göras den 7/1....nu hoppas vi de ska se nåt på bilderna och inte bara svullnaden efter strålningen. Givetvis hoppas vi oxå att strålningen gjort resultat.

Livet vi hade får vi aldrig tillbaks. Livet vi har nu det får vi göra det bästa av...Huvudsaken är att vi har varann....vårt umgänge med gamla vänner är obefintligt....pga att de bor långt bort och jag inte fixar köra så långt....kärleken behöver ha sin hjärnvila 2 ggr 45 min per dag..... Livet kan vända så fort....var rädda om varandra.

Igår kväll kom detta till oss igen då vi såg på Beck och Döden i Samarra....

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
lottashullerombuller
lottashullerombuller,

Att se det på film då känns allt så långt borta till de kommer till en i verkligheten och vänder upp och ner på allt.

Min yngsta dotterns pappa fick en hjärntumör ett par månader efter att vi träffats som tur var gick de till slut bra och han mår idag bra.

Jag känner verkligen med er ❤️

nouw.com/lottashullerombuller
Ditten_datten
Ditten_datten,
Så är är det o det blev så tydligt med avslutet av filmen igår..sen ser jag eller om jag bara är mer vaksam fler tendenser med minnet och mer fallandetedenser men det kan ju oxå bero på att jag är mer hemma nu än vanligt. Annars ses vi ju oftast bara på kvällar o helger
nouw.com/ditten_datten
passionärsliv
passionärsliv,

Önskar er all lycka med undersökningen och hoppas verkligen att allt ser bra ut.

nouw.com/passionärsliv
Ditten_datten
Ditten_datten,

Tack 🥰 ja det är vår önskan oxå vet inte hur vi skulle klara ett negativt besked en tredje gång så vi hoppas 🙏🏼

nouw.com/ditten_datten
Ingajohansson
Ingajohansson,
❤️❤️❤️
nouw.com/ingajohansson
MariasVardag
MariasVardag,

♥️♥️♥️

nouw.com/mariasvardag
Ditten_datten
shazi
shazi,
Susann,

Förändringar i livet får en göra det bösta av, tur ni har varandra. Jag håller tummarna på ett positivt besked.

zinnie.se
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Passionbagareokock
Passionbagareokock,