Myggornas tid är nu, har du fått myggbett ännu?

Detta är dagens fråga från @orsakullan den näst sista i hennes bloggutmaning i maj. (Hoppas det kommer en även i juni.) Nej, än har jag inte fått något myggbett och hoppas jag slipper då de brukar svullna rejält på mig. Är allergisk mot stickande insekter så varje år hoppas jag slippa men de gillar mitt blod.

Ska kolla på Marcus svarar och förklarar sen måste jag sätta en fralldeg. Kärleken måste börja packa för sina 6 veckor i Uppsala. Men lite sol lär vi försöka hinna med.

Ikväll bjuds det på buffé för oss två med champagne och havskräftor. Vi kommer fira vår 15 åriga bröllopsdag idag (en månad tidigare) pga att vi inte kommer ha möjligheten att fira på den riktiga dagen, då vi inte får vara tillsammans. Det som är likt är ju vädret strålande sol och varmt.
Förra året firade vi den på dagen men uppe på neurologen.....i år är vi på var sitt håll.....fuck tumörer....oavsett sort.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Njut av kvällens buffé
nouw.com/stenhagenbettan
Ditten_datten
Ditten_datten,
Det kommer vi göra var så säker 🥰
nouw.com/ditten_datten
Evaeliasson
Evaeliasson,
Nju av dagen och ert firande ikväll 🍾🥂❤️
nouw.com/evaeliasson
Ditten_datten
Ditten_datten,
Det kommer vi definitivt att göra 💞
nouw.com/ditten_datten
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Vilken underbar dag ni har framför Er ❤ stort grattis i förskott på 15åriga bröllopsdagen 🍾🥂 önskar Er ett underbart bröllpsfirande ❤🌺🍾🥂
nouw.com/passionbagareokock
Ditten_datten
Ditten_datten,
Tack fina du 🥰
nouw.com/ditten_datten