Mitt Lidköping

Ja jag säger mitt för det känns så. Trots att jag bott i Skövde i snart 43 år känns det inte som hemma. Hemma är Lidköping trots att jag knappt har nära o kära där...de flesta ligger begravda i stan eller i minneslunden och några utsocknes. Mamma lever men har inte hälsan, i princip blind så när som 5% syn på ena ögat. Ett knä som borde opererats för länge sen måste väl snart ha gått 90 dagar tycker jag men är man 84 är det inte nån prio. Dessutom lider hon av illamående, yrsel, trötthet vilket beror på ett nyupptäckt hjärtflimmer. Tack o lov kan hon ryta i ibland och nu sade hon ifrån att ska jag må så här dåligt kan jag lika gärna lägga mig ner och dö för de däringa överlevnadspillren ni ger mig gör ju ändå ingen nytta (primperan) Då tog dom äntligen ett EKG vilket tack o lov visade nåt denna gången.
Vi satt på innergården på boendet i solen en stund och jag hjälpte henne att sy i några knappar som lossnat i en blus. Sen tog jag en snabbtur och fotade lite i vår vackra stad innan jag åkte och lämnade en bukett och tände ett ljus i minneslunden där pappa vilar. Vädret är lite upp och ner ibland sken solen och ibland blev det väldigt grått....regnet mötte jag på väg hem igen.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Hemma för mig är Uppsala, är så otroligt sällan i Lidköping. Snart två år sedan tror jag.
nouw.com/stenhagenbettan
Ditten_datten
Ditten_datten,
har ju ingen mer än mamma där o så alla döda släktingar då men nej jag känner mig inte hemma här i Skövde..saknar vatten alldeles för mycket.
nouw.com/ditten_datten
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Jag saknade vattnet unnder dom första åren
nouw.com/stenhagenbettan
Enitalienareisverige
Ditten_datten
Ditten_datten,
mycket vackert 😍
nouw.com/ditten_datten