Min lördag

Började redan klockan 05 då jag var tvungen att gå på toa..ogillar att bli väckt av att känna mig kissnödig. Värken i benet har vart bedrövlig hela veckan lång. Som tur var lyckades jag somna om kanske för att jag tog en hel sömntablett igår istället för en halv. Vaknade kl 9.00 och sen fixade T frukost…ägg rostat bröd och kaffe.,vi har hittat ett nytt bröd gott att rosta Bistro från Skogaholm. Ett bra och billigt bröd gällande sp för oss viktväktare.

Har fyllt i och skickat mitt samtalsunderlag till min nya chef inför mitt medarbetarsamtal nästkommande fredag. Här i Skövde är en grå regnig dag. Jag ska strax sätta mig vid kärlekens dator och hjälpa en förälder att fylla i hennes schema digitalt då det krånglar. Nej jag jobbar inte gratis detta skriver jag upp på min planeringstid. I nuläget med denna pandemi blir det många fler timmar vi måste göra igen då det är sagt att vi inte har några fysiska möten typ föräldramöte osv. Vad som händer efter de släpper upp det vet jag inte men i vårt län ökar smittan.

Planering för dagen ja förutom de två jobbrelaterade ska jag cykla på träningscykeln. Jag ska ta mig till affären för att köpa kosterfiskarns räkburkar då det blir räkmacka och cava ikväll.

Många frågar idag vad man gjorde för 20 år sen? Jag har ingen aning. Kanske satt jag framför datorn, var ute med hundarna som jag hade då eller så jobbade jag. Såg ju detta dåd på tvn och blev väl lika förskräckt som alla andra….Det jag vet är ju att jag inte träffat Tomas vid det tillfället …det tog ett par år till innan vi möttes via skärmen i slutet av 2003.

Önskar er en fin lördag…

Gillar

Kommentarer