Midsommardagen är snart över

Och jag startade med att grädda våra chiabatta så vi fick färskt frukostbröd. Dusch medans maken hjärnvilade. Lunch blev det att dela på en pizza från Ica.sen såg jag reklam på tv om att Citygross hade erbjudande på alkoholfri staropramen 24 st 99:- Närmsta Citygross ligger i Skara ca 2,5 mil härifrån….så vi åkte dit på vinst och förlust…den röda pärlan skulle ändå tankas så det kunde vi lika gärna göra i Skara….2 fp med öl inhandlades, plastpåsar till frysen oxå, ett gravljus och varsin glass ….var vi ändå i Skar kunde vi lika gärna dra till minneslunden Lidköping…sen var ju Martin med familj på Filsbäcksbadet så vi passade på att överraska kidsen. Vattnet i Vänern var ovanligt varmt….och barnen badade länge t.om. Martin var i….
Vädret i Lidköping var bättre än här hemma.

Efter ca 45 min var det dags för oss att bege oss hemåt….tvätten i tvättmaskinen väntade på oss.
Våra tomater behövde vatten i r lilla plätt i växthuset. Vi testade göra en Aperol spritz (aldrig druckit innan) men helt ok…sen tog vi hand om tvätten….och käkat en ostbricka med resterna av en torr prosecco.
Nyss kom det en skur…. Och vi har kollat fotboll.

Nu kollar vi in 5:e avsnittet av Morden i Helsingör….
Min tromboflebit verkar lugna ner sig men det är varmt med kompritionsstrumpan i värmen men mer uthärdligt än gipset förra sommaren….

Ha en fin midsommardagskväll…

Gillar