Måndag del 2

Väntat och väntat har vi gjort och väntan är otroligt lång när man är orolig. Efter klockan 15 ilsknade vi till aningens och krävde att vi skulle få prata med nån läkare. Efter en stund kom det 3 läkare varav en svensk men han var mest tyst.... och överläkaren babblade på och förklarade att tumören/tumörerna satt på vänster sida i bakdelen av hjärnan.... och att det är en stor yta som är påverkad. Med all sannolikhet är det inte en bra prognos 😢 Men som sagt SU inte hört av sig än men de skulle stöta på under kvällen.., troligtvis plåtarna som måste diskuteras för att få en uppfattning vad det rör sig om....tillsvidare får vi bara acceptera att vi inte vet mer.

M kom upp med F en stund så lite 😍 mitt i all oro. F tyckte nog oxå att han skulle förgylla tillvaron för farfar så han ritade en tavla på whiteboarden.
Och när man så bara sitter så här klickade jag hem ett par nya Nike rosa/grå 599 istället för 799

Sitter och funderar på hur läkaren framförde informationen och vad var det han sade? infon av läkaren som menade eller rent ut sade ja vi ska ju alla dö en gång så passa på o lev som vanligt 😱😢🤬

Gillar

Kommentarer

Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
Dessa läkare är inte kloka 😣 självklart så borde det finnas stöd för att kunna prata och alla dess frågor man har.
Klart man är orolig när något som är allvarligt händer och det är väl inte bara att leva som vanligt när ena värld blir upponervänd. ♥️
nouw.com/densaknadefamiljen
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Tyvärr tar alla dessa ronder där läkarna i special team träffas och planerar allt. Jag vet av egen erfarenhet.
Men för den drabbade patienten/anhöriga är varje minut av väntan en plåga och timslång. Så tråkigt att dom sagt att prognosen kanske inte är god 😢 blir så ledsen.
Jag önskar så att jag kunde lindra eran oro sköt om varandra så gott det går.
Sänder en stor styrke kram ❤️❤️❤️
nouw.com/minresatumörmittliv
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229