Mancold

Var just vad jag vaknade med i morse... men bara att ta sig upp och bege sig till jobbet på förskolan. Har ju ingen feber så bara att försöka överleva med Otrovin comp. Vi har 40 barn på min avdelning och den barngruppen delar vi i 3 mindre grupper med 2 pedagoger i varje. Barngruppen jag är ansvarig för nu detta läsår är mellan 2,5-3 år och då blir det många som hostar och nyser rakt ut. Och om det inte räckte med mancolden så till råga på allt har jag fått en jättefinne som är illröd mitt på näsan 😱 och ett av våra barn på dryga 2,5 år tyckte att jag skulle tvätta mig för jag hade fått röd färg på näsan när vi målade på förmiddagen. 😱🤣
Slutade 15 och åkte till fritids och hämtade barnbarnet som var hungrig och ville att jag skulle koka potatis och göra fiskpinnar så då fick vi åka till affären o köpa lite fryst fisk sen satte han i sig ett par och 6 pressade potatisar.
Ikväll kl 19 sitter jag bänkad med paddan då de visar upp de nya Apple-produkterna. Vi har ju Telenor change och kan byta våra telefoner redan nu. Ryktet säger att de ska släppa 3 nya telefoner bl.a. samt en ny Apple Watch, nya trådlösa lurar mm.

  • Allmänt
  • Nära Gustav Adolfs gata , Skövde

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229