Lördagen är på väg mot sitt slut

Åkte och handlade på förmiddagen först till Willys då jag var i behov av bästa kokosmjölken från Garant.
Därefter pytsade vi i lite soppa i min bruna pärla så jag kan ta mig till jobbet nästa vecka. Numer åker vi inte så långt.....och känns fortfarande så konstigt att jag inte måste åka till Lidköping.
Efter tankningen åt vi på chili&wok.....och därefter handlade vi på Maxi....behövde bröd till F så jag fick be dom hämta bröd i frysen som inte kontaminerats med annat mjöl.

F har ju bett om att få tacos i morgon kväll...

Visade sig att vi var tvungna att ringa Com hem idag igen. Com hem hade sagt upp vårt C Moore abbonemang fast vi betalar för det och de 2 första tjejerna vi pratade med vägrade vara hjälpsamma och skickade oss vidare till C Moore som sade att vi inte hade nåt abbonemang där längre. Så då var det bara att ringa och sitta i kö igen...och nu hjälpte killen på Com hem oss som det ska vara...sen fick vi ytterligare ett ärende till com hem och det löstes oxå efter ett tag....Allt hör ihop med att vårt bostadsbolag nu slutat med analoga tv-sändningar och bara kör med fiber.

Klickade hem 5 sheetmasker men betalar för 4 på apotek hjärtat. Och får lite återbäring via refunder.
Sen var jag inne på Only.com och klickade hem 2 toppar....älsk på dom. Även där lite återbäring från refunder...

Sen pratade vi med svärmor.....och ja det är så tragiskt med ett barn som far illa....😱😢 Kärlekens systers äldsta barnbarn far illa och har nu bott med sin moster men är så svartsjuk på hennes 2 åring och nyper henne konstant samt frågar kommer hon att dö om hon ramlar nerför trappan. På måndag flyttas hon till ett hem nånstans i Uppsala...långt från Östersund men närmare Sthlm där hennes missbrukande mamma bor. 😱😢
Nu är det vår tv-kväll och vi kollar på A star is born....

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
gillar du den sortens ansiktsmask? Varför?nouw.com/stenhagenbettan
Ditten_datten
Ditten_datten,
Har inte testat just den men liknande och det är som om huden slurpar i sig fukten bättre och man sköljer inte av den utan klappar in det som är kvar när man avlägsnat den.nouw.com/ditten_datten
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229