Lördag

Somnade strax efter 21 igår kväll efter att ha druckit massa cava....kärleken fick 3 halva glas.....till räkmackan. Vaknade och hade värk i vänster ben ....nån nerv som sitter i kläm skulle jag tro och benet blir liksom bortdomnat......strax är det dags att köra igång första diskmaskinen...vi har bara en liten golvdisk på 45 cm bred så det blir oftast flera maskiner per dag beroende på vad vi stoppar i.Den Miele vi hade innan hade en bricka för bestick högst upp den här från Electrolux har en korg 😏

Efter frukost körde jag igång och bakade minikladdkakor 12 små spsnåla kakor med god smak av choklad och denna gång valde jag att ta i några msk av Tyngres kasein kladdkaka med jordnötssmör och kolasås istället för smaken vaniljdröm. 2 sp per kaka och den blev 👌🏻

Jag har oxå hunnit med att plocka bort shorts och sånt jag vet jag inte kommer att använda innan nästa sommar....tragiskt men sant. Denna försommar och sommar lär gå till historien och har lämnat djupa spår som kommer att påverka resten av vårt liv..så jag är glad så länge jag kan och får jobba.

Utmaning 17 från https://www.saramadeleine.se/ lyder

Jag tror detta om människor....

De flesta är med all sannolikhet goda och vill väl men efter att ha varit mobbad i skolan de första 6 åren så är jag numer noga med vem jag släpper in i mitt innersta.

Jag inte bara tror jag vet att människor är fördomsfulla ( även jag fast jag jobbar på att inte vara det )

Jag inte bara tror jag vet att många föräldrar inte håller sig till regler inom barnomsorgen att restid till och från jobbet samt studier...inte egentid för träning eller handla på stan.


Nu har regnet drabbat Skövde och jag sitter och funderar på vad vi ska äta ikväll....

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229