Lillördag del 2

Dagen har trots sömnbrist förflutit som den brukar....och när jag kom hem ikväll var jag tvungen att testa ett pajrecept från boken Jennies meny men då jag inte hade alla ingredienser hemma till kycklingpaj blev det istället en quiche istället för grekisk yoghurt 2% tog jag lika mycket av Larsas 0 %. Kanske den var inne i ugnen lite för länge då kanten blev aningens hård...men för övrigt var pajen supergod och vid 4 portioner ger den 7 sp per portion.

Ikväll blir det att kolla på Sveriges mästerkock och sen insomningstablett....

Idag fick jag oxå kvittot från Nordea på betalningen av mammas begravning och sista räkningen från Västra götalandsregionen har skickats in för betalning. Däremot är jag väldigt trött på utskick från Göteborgs auktionsverk då vi inte ämnar lämna in nåt för värdering.

I morgon ska kärleken hämta F vid skolan och sen lämna av honom utanför Arena Skövde så vi kan öva simning. På fredag har han sin första friluftsdag och jag antar att han kommer åka skridskor. Farmor ska skaffa en termosmugg och fixa varm choklad åt honom och en god macka med hästkött från Gustafs.

Gillar

Kommentarer

Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
Så gott det ser ut, mums ♥️nouw.com/densaknadefamiljen
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Gud så duktigt med egna anteckningar i kokboken nouw.com/stenhagenbettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229