Jobb borta o hemma

Började jobba kl 7 idag...fortfarande går vi på sparlåga vad det gäller pedagoger som fortfarande är på semester ytterligare någon vecka. Vi hade inte så många barn på min avdelning men hjälpte den andra avdelningen på samma våningsplan som jag jobbar då de hade färre pedagoger. Tog ingen rast och kunde därmed sluta redan kl 13 och hämtade då barnbarnet på fritids. Sen åkte vi hem och gjorde chokladbollar efter ett nytt recept med ingredienser han tål bovete och kokosflingor samt mjölkfritt margarin. De blev färggranna med strössel på. Strössel är oxå ett problem om man är glutenintolerant o veteallergiker då de oftast har vete i sig på nåt vis. Har dock hittat ett på ÖoB han tål.
Strax för 17 hämtade F honom och då var det dags att handla lite som saknades i affären. Idag ett nytt recept på korv stroganoff ur boken Jennies meny med ris 10 sp. Stekte ett gäng proteinpannkakor oxå och gjorde en chiapudding.
Vår nya lärplattform har nu öppnats för föräldrar och jag satt och knåpade ihop ett infobrev tidigare ikväll och det är meningen att schema mm nu skall ligga digitalt.

Min lillebror ringde oxå och berättade att det nu konstaterats att båtbenet i vänster hand var av och att nyckelbenet som från början lades rätt nu var åt h-e fel så i morgon eller onsdag blir det operation av det. Tur i oturen nu närt han vurpade med svärsonens nya mc.....så nu har vi god tid på oss att gå igenom mammas grejor o dela upp det mellan oss.
Snart ropar sängen....och kärleken är nu utan jobb igen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229