Jävelungar

Det finns inga barn som föds elaka det är jag fullt medveten om......men var f-n finns deras föräldrar och varför vågar man inte ge sina en uppfostran? Eller är det krasst så att föräldrar tycker att det är ok att bete sig som svin? Mina barn är inga änglar men vanliga hederliga arbetande män. Men de har fått lära sig vad som är rätt och fel från första stund och alltid vara ärliga.

Igår fick jag reda på att en av de 3 killar i Freddys klass av den bråkigare sorten där en av dom lyft upp F ute på skolgården häromdagen och tappat honom rak ner i asfalten en stund senare. Han blev trött och slö och kräktes så M åkte med honom till vc och senare direkt till akuten och det konstaterades hjärnskakning....idag är det klassfotboll men ingen idrott på minst en vecka.....så han är hemma hos mamman på landet utanför Falköping.

Idag skiner solen och jag ska dra ner till stan o se om jag kan få hjälp att hitta en bh till min stora tunga byst....idag går jag mest i sport-bh och de hänger nere vid magen. Klickade hem ett par byxor från JDY tidigare i morse.
Maken och jag sover inte så mycket...trots piller.....oron är stor inför vad de ska hitta på måndag vid operationen.
Och om SJ sköter sig kommer äldsta sonen hit i morgon och sen möts vi i Gbg på Sahlgrenska på måndag så jag slipper vara själv.

Laura min fina svärdotter publicerade sin artikel i en vetenskapstidning och igår lade hon ut ett litet utkast. De var 13 personer från 3 olika kontinenter som tillsammans jobbat med detta under 7 års tid.

https://medicalxpress.com/news/2019-04-molecular-cancer-mutations-echo-darwin.html


Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Stackars F.. Byst kräver en stabil lyftande Bh, dom pengarna ska man aldrig snÅla mednouw.com/stenhagenbettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229