Intensiv dag

Dagen började tidigt och redan på em tog sjukgymnasten o satte maken i en rullstol....sen beordrade hon ut oss en liten stund i det fina vädret som var lite svalare idag....sen kom ronden och efter 30 min i uppesittande var han så trött och somnade på en gång.
Då åkte jag och hämtade F på fritids som blev så glad....farmors❤️Jo det finns ytterligare 2 ❤️ men de är inte i den här stan. Freddys ryggsäck hade gått sönder så vi åkte och köpte en ny.....men den får han om en vecka då det är skolavslutning.
Sen ville han hälsa på farfar och självklart tog vi oss dit men han var fortfarande medtagen efter resan samt dagens uppesittande. Men lite prat och kramar blev det....de är såna kompisar. I morgon är det sagt att han ska upp och testa att gå med rollator och han ska få duscha....massa möten inplanerade dessutom. Hämtat ut en del jag suttit o klickat hem på kvällarna i Gbg. Har ju köpt en del tryckta byxor från JDY (förstabyxan åkte tillbaks då den var alldeles för stor.....så jag beställde en strl mindre men det visade sig i Gbg att den oxå var för stor. Så nu köpte jag 2 st i strl 40 istället.
Ett par nya sneakers från Agnes Cecilia och en slingback väska från Birger et Mikkelsen leomönster. Har tidigare en svart. Och nyss klickade jag hem en klänning från Fanny&Michel. Nu lite Chicago fire innan det är dags att krypa till kojs. Jo jag var på Lindströms oxå o pratade med Petter ang. att den ska in på renovering på måndag......i morgon semester, torsdag Svenska flaggans dag och på fredag ska jag börja jobba om allt går som det ska.

Gillar

Kommentarer

Ditten_datten
Ditten_datten,
Med all sannolikhet... idag har han fått en rumskompis som igår ramlade ihop på jobbet och fick information hjärntumör fuck cancer nouw.com/ditten_datten
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
En vidrig sjukdom som man önskade att man kunde utrota för all framtid 😢nouw.com/minresatumörmittliv
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Roligt med F som tar livet till det normalanouw.com/stenhagenbettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229