Inget regn

Det ser mörkt ut men det grå verkar försvinna nu så det blir inget regn....Skjuter upp det vi ska göra nämligen röja hall och vardagsrum inför måndagen då det ska installeras ett nytt digitalt datauttag i vårt vardagsrum....nu räcker det inte med tre hål i väggen utan nu ska ett extra dit eftersom bostadsbolaget beslutat sig om att sluta med analogt tv-nät vid årskiftet och nu ska det alltså in ytterligare ett uttag.
Det innebär att vi måste röja i hallen och bord samt stolar, alla dvd-filmerna och div lister måste ner i vardagsrummet. Men nu har vi hittat en umbra serie på Netflix som heter La Mante tyvärr med franskt tal men såååå spännande så vi kan inte sluta se. Men efter detta sjätte avsnitt måste vi sätta fart.
I lördags kollade jag på denna veckans nettoblad och där fanns den ställning med 4 brädor att typ ha mackor på som jag letat efter sen jag såg dom hos lillbrorsan. Vi har letat på Gekås där de köpte sina, på Lidl, på nätet osv men utan resultat tills jag sig bladet på fb i lördags. Skickade dit kärleken i måndags eftersom han kunde åka på sin lunchrast. Så nu ska den pryda mitt hem.
Jag beställde oxå den sköna klänningen i svart/grönt då de hade kvar och med samma rabatt samt fri frakt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229