Idag inte min dag men ändå en bra dag

Gjorde en beställning på tyngre.se behövde mer proteinpulver vaniljdröm....kollade väl bara som hastigast o vad hände jo jag klickade hem fel smak cheesecake 😱 Mailade företaget direkt o hoppas de kan åtgärda detta annars får jag väl bita i det sura äpplet o returnera paketet och betala frakten själv.
Proteinpulvret använder jag i kesofrutti, milkshakes, ostkakan och mina chiapuddingar så just vaniljdröm är outstanding och så gör jag fel 🤬
Annars är en bra dag...vågen var på min sida då lördag är min ordinarie vägdag ( tillbaks till verkligheten igen) Kilona som smög på de 2 sista veckorna på jobbet är nu borta och lite till. Målet är fortfarande en bit bort men närmar sig i alla fall sakta men säkert. Ska bli kul att stämma av nästa lördag då är set 1 år sen jag startade mitt nya bestående liv. Jag vet att jag alltid kommer att få tänka på vad jag stoppar i munnen men....jag har lärt mig att man kan äta allt men inte alltid och att göra bättre val. Det går att lära gamla hundar att sitta.
Jag hade tänkt badstranden idag, men känns lite blåsigt men blå himmel så vi får väl se....annars fortsätter jag röja hemma.
Ikväll tar kärleken och jag ett par öl på förhoppningsvis en uteservering på stan och senare blir det bio Mamma mia 2.
Ha en underbar lördag.

Ska oxå lyssna klart på min pågående ljudbok ”i bunkerläkarens våld”. Så senare idag är det dags att välja en ny bok att lyssna på inför sista semesterveckan. Tar gärna emot bra boktips.

Gillar

Kommentarer