Idag är en ledsen dag

Förra året satt vi på sjukhuset min bror och jag samt hans fru och barn och en systerson med x och hans äldsta dotter. Vår mor,mormor och farmor var död sen knappt en timma tillbaks och det bara några dagar och 2 år efter att pappa gått bort.

Idag är en annan tråkig dag och vi inser att vi inte kommer att kunna ha råd med vår RAV 4 som vi fick i juni i år.....den är alldeles för dyr nu med att vi bara har min lön som int3 är så fet att leva på...då FK sagt nej till sjukpenning för Tomas....det är ett så knäppt system att den handläggare som nekar i första hand oxå är den som tar hand om överklagandet och givetvis ändrar inte den personen sig utan det blir ett nekande igen...vad återstår jo att överklaga vidare men vi orkar inte mer....så vi var till Lindströms bil i em och kollade med vår bilförsäljare Petter om vi kan bryta vårt avtal som ligger på 2,5 år till. Tack och lov verkar det lösa sig pga att det är en eftertraktad bil som har ett års leveranstid minst.

Vi gillar elhybrid och då hade han ett förslag till oss en demobil som gått ca 200 mil den är röd och en enkel modell men den har automatlåda....vi mister allt lullull men får en betydligt lägre månadskostnad.
Bilen är billig i försäkring och skatt....och bytet sker nog i slutet av december. Dock är ena dörren i nuläget repad av en nyckel men den ska lackeras om. Vi mister JBL ljudet vi har idag och mycket annat men vi har inget val och Toyota Yaris är en trevlig bil då vi haft 3 tidigare....

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Det var tråkigt för er men så skönt att det gick att bryta avtalet utan en massa dyra omkostnader nouw.com/stenhagenbettan
Ditten_datten
Ditten_datten,
Ja det finns inte nån annan bilfirma som ställer upp så som de gör...inget är besvärligtnouw.com/ditten_datten
Evaeliasson
Evaeliasson,
Tråkigt men vilken bra bilfirma som ställer upp så 👏nouw.com/evaeliasson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229