Ica, Willys, Hemköp eller Coop vad föredrar du?

Det är dagens fråga i utmaning 26 från https://www.saramadeleine.se/

Svaret på det är att jag handlar i princip lika mycket i alla de uppräknade men lite mindre i Hemköp då de inte ligger så lägligt till här i Skövde. Är jag däremot hos sonen i Stockholm så är det Willys och Hemköp. Varför handlar jag inte bara i en kedja då? Därför att de varor jag brukar köpa inte finns tillgängliga i alla kedjor.... Larsas fettfria grekiska yoghurt finns nu i alla butiker här i stan. Nötfärs 5% finns bara på Ica Maxi och Willys. Eldorados frysta hallon finns bara på Willys och Hemköp. Coops vaniljkvarg finns bara hos Coop och då vi har ett litet kylskåp i lägenheten blir det att handla lite men ofta.Idag kom oxå brevet från neurologen.....men som sagt ja det känns skönt samtidigt som de skjuter sank.....Vad kan vi förvänta oss....frågor som dyker upp....som ska ställas ....besvaras osv.....

Gillar

Kommentarer

itismadeby
itismadeby,
Verkar vara det mest vanliga idag att man handlar lite där man känner för det, den eller dom butiker som ligger närmast.
Det är svårt att direkt få raka svar från vården idag tycker jag, oftast får man något lite halvsvar som bara ger mer frågor..

Ha en fin eftermiddag
nouw.com/itismadeby
Ditten_datten
Ditten_datten,
Precis ha en fin kväll nouw.com/ditten_datten
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229