I juli äts det frukter och bär, vilka är dina favoriter?

Eftersom jag är ett julibarn så är det jordgubbar som jag älskar mest och det ska vara svenska solmogna jordgubbar. Pappa bakade alltid jordgubbstårta till mig när jag fyllde år och med jordgubbar från kolonin.
Tyvärr är kostnaden för jordgubbar alldeles för högt för mig så kanske jag köper nån liter men inte mer...F och jag har som tradition att åka till Mularp mellan Tidaholm och Falköping. I år blir det nog inte av pga problemen med min höft och knä.

Har satt några plantor i min pallkrage men de få som blivit röda har fåglarna hackat i sig.....nu finns det några fler men då krävs det sol och värme men det finns inte på världskartan just nu....då regnet står som spön i backen. Detta var dagens fråga från @orsakullan.

Dagen som följer ja det blir att vara inomhus borde ta tag i den rena tvätten och kanske får jag lust att göra det.....men troligtvis inte....idag är ingen bra dag alls....hur ska jag orka att vara ensam ytterligare 1,5 vecka. Vädret gör ju det inte bättre....Sent igår kväll var jag ute och plockade in en påse sallad.....och det var väl tur....

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Hoppas du får en fin dag 🌸🌸 Jaa jordgubbar är svindyrt o köpa men gott 🍓
nouw.com/sandrasjoberg
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag det är jätte dyrt med jordgubbar nu. Jag har planterat på balkongen och jag fick smaka på några. Jag älskar söta körsbär och aprikoser
nouw.com/enitalienareisverige
Ingajohansson
Ingajohansson,
Har lite jordgubbar i trädgården de är de godaste
nouw.com/ingajohansson
Ditten_datten
Ditten_datten,
Tyvärr äter fåglarna skator o kråkor upp mina ....så till nästa år får jag hitta på nåt
nouw.com/ditten_datten
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Jordgubbar som är solvarma
nouw.com/stenhagenbettan