Hur kan det få förekomma?

Detta dök upp i mitt flöde på fb igår och jag mår illa över hur man anser att detta är ok eller normalt. Har anmält låtarna som ligger på Spotify men inser ju att ju mer man söker på personen ju mer populärt blir det.... vedervärdigt är bara ordet sen får upphovsmannen/männen vara hur kända som helst.Mr Cool (Anton Magnusson) och Simon Gärdenfors musikgrupp svarar att man vill se fler barn våldtagna!

Att sjunga om våldtäkter. Att vräka ut sig om hur man vill se barn bli påsatta. Det är något som både Anton Magnusson (Mr Cool) gjort men även tv-komikern Simon Gärdenfors. I en av deras låtar sjunger de upprepade gånger om hur de ska gruppvåldta en bebis samtidigt som man illustrerar i musikvideon om hur det skulle gå till. De sjunger även att om bebisen lyckas överleva våldtäkten så kommer barnet vara så traumatiserad att det bara är att fortsätta våldta det.

Jag har varit i kontakt med Simon och Anton angående detta. Här är svaret jag fick:

"Vi gjorde låten för att vi vill att fler ska våga utsätta barn för sexuella övergrepp. Skulle vi lyckas få en enda person att utnyttja ett barn sexuellt som inte annars hade vågat så är det värt all tid och arbete vi lagt ner. Pengarna och berömmelsen är en bonus."

Vissa menar att det är konst, andra tycker det är roligt. Personligen har jag svårt att se någon konst i att sjunga om att våldta små barn. Jag har även svårt att se det roliga i att stå bakom en bebisdocka och j*cka. Det är så fruktansvärt vidrigt!

Mitt i allt detta ska Simon ut på sommarturné. Ikväll ska han stå på en scen i Stockholm. Senare i sommar ska han även göra en tv-inspelning. På bilden hittar ni de klubbar som onekligen inte tycker såna här låtar eller åsikter är något problematiskt.

Här är deras video om barn som ska våldtas:

m.youtube.com/watch?v=JC9xrsAmeeE

Detta får ALDRIG normaliseras!

  • Allmänt
  • Nära Ockelbo Torget, Ockelbo

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
NärLivetVänderBlad
NärLivetVänderBlad,
Det var så fruktansvärt 😬😢nouw.com/närlivetvänderblad
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229