Hemklickat och kort på kort

Efter att ha varit på Freddys första skolavslutning åkte jag till jobbet i min nya gula outfit. Hurrarop av kollegorna och barnen som tyckte jag var fin 🤩 Men hade dock ombyte med så jag svidande snabbt om till mitt vanliga jag. Efter jobbet tog jag en vända på stan för att leta sandaler till mina breda fötter som aldrig gått i för små eller trånga skor men näää det var så utplockat. Såg några jag kunde tänka mig och kollade snabbt nätet strl 40 kanske funkar....och javisst ett par 100 billigare dessutom så nu hoppas jag de passar bara när de dyker upp i nästa vecka.
Väl hemkommen hade mitt nya bankkort kommit och denna gång har jag alla barnbarnen på plats....dock hamnade Jan under siffrorna....men men.....
Plocka in lite tvätt och i morgon är de fredag go vänner och jag slutar tidigt.... kärleken var dessutom på anställningsintervju i em angående elevassistent på ert It program. Men det skiter sig nog pga vår kommande semester v 43....då rektorn tyckte v 44 hade varit bättre att åka på. Men då vi bokade resan hade vi inte nån aning om att T skulle bli arbetslös.

  • Nära Skövde

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229