Hämtade ut en ny Tivobox

Idag då vår drygt 4 år gamla box slutat att fungera...men vid installationen visade det sig att näää den nya funkar inte heller så nu är det fel S308 istället för C 133 eller V 52....Detta innebär ingen tv ikväll heller. Jävla Com Hem.
I mina vårdkontakter på 1177 hade jag fått ett svar som i princip löd så här..Dr F har jag gjort allt korrekt och alla läkare på Norrmalms vårdcentral följer samma regler 😱 Jösses så alla läkare på nämnda vc skriver alltså ut Atarax för sömnproblem samt antidepressiva tabletter när man inte lider av nån depression utan bara är orolig för maken samt inte sover mer än 1-2 timmar per natt sen den 30/4...och då jag säger att jag inte kommer hämtacut den medicinen blir hon så arg och frustrerad att hon skriker i luren Jag skriver inte ut nåt annat hör du det..... och slänger sen luren i örat på mig.....Är det kutym på en vårdcentral som borde hjälpa patienter i kris?
Det ska bli spännande att se vad kuratorn på nämnda vc säger den 24/7 när jag ska träffa henne.... får jag oxå då ett dåligt svar byter jag vc den saken är klar.

Efter lunch åkte jag och hämtade F på fritids sen åkte vi hem och bakade muffins utan ägg mjölk soja och gluten och div andra allergener han inte tål. Sen spelade han och farfar boule.....mycket matte blir det i boule..både med att mäta och att uppskatta med blotta ögat.
Fick en liten video snutt i morse på Jan som var lite fascinerad av midsommarstången. Var ett väldigt blåsande i videon men han gjorde en smart upptäckt som inte ens jag upptäckt i mitt 64 åriga liv.

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Vad för sorts medicin vill du ha dånouw.com/stenhagenbettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229