Hallåvin

Är det visst idag.....det är en högtid som hör hemma i USA tycker jag. På förskolan var det en avdelning som hade utklädnad mm...vår avdelningen gick istället på utflykt i detta iskalla väder med nordanvindar. Barnen fick leta spöken i naturen, en pedagog gömde flera i naturen och vi delade upp barnen i 6 grupper...sen fick de ett spöke per grupp och skulle sedan leta reda på ett som såg likadant ut.
Efter att alla spöken hittades serverade vi varm saft och bullar....

I natt sov jag så dåligt..lade mig vid 23 tiden men låg bara och vred mig...gick upp 45 min senare och satte mig i soffan och surfade runt...Lade igen vid 2 tiden men nej ont i benen fötter och tår krampade. Bara att gå upp igen....gå runt mellan kök hall och vardagsrum. Halv 4 gick jag och lade mig igen och sista gången jag kollade klockan stod den på 4. 6.15 var det dags att gå upp....och 7.30 var jag på plats på jobbet. Dagen har vart kämpig, humöret lågt, trött...16.40 var jag hemma från jobbet och satte igång att laga en chili con carne...den blir stark och många portioner.


I natt lyssnade jag klart på ljudboken ”en helt vanlig familj” Kan rekommendera den och idag började jag lyssna på Keplers senaste ”Lazarus” Den är säkert lika bra som de tidigare. Lyssnar alltid på ljudbok på väg till och från jobbet i bilen.

I veckan fick jag oxå svar på mitt cellprov och bu behöver jag inte gå dit mer.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Keplers böcker får mig att rysa, dom är så branouw.com/stenhagenbettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229