Grått o kyligt

Ett riktigt gråväder vaknade vi upp till idag.....Syster Florence Nightingale har varit i farten igen..delat medicin, fixat frukost och maken har bidragit med att plocka in sånt som inte går sönder om han råkar tappa då det kommer en skakning....

Läste hans journalanteckningar igår igen och jag blir så förbaskad....nu i slutet på juli ska de gå ner från 18000 ie till 12500 ie på Fragminet efter att ha varit i kontakt med medicinläkarna. Vilket innebär att vi kommer ha en obruten förpackning av sprutor som bara kommer att förstöras när man lämnar in dom...säg mig var finns ekonomin o tanken i detta? Varför skrivs det ut 2 fp åt gången?

Idag hade jag tänkt åka till jobbet och lämna in mitt läkarintyg...får se om jag orkar möta kollegor och barn .....bryter min sjukskrivning på onsdag (orkar inte ta fajten med FK om de inte skulle godkänna det luddiga läkarintyget) Så resterande 1,5 vecka tar jag min semester som tidigare bestämt....

Ev får vi paket från Com Hem med en ny Tivobox då vår krånglat under en längre tid...allt vi spelat in och sparat lär ju försvinna i och med bytet 😢 Men nu för tiden går ju det mesta i repris.

Idag ska T få testa på att laga sin lunch ( potatisbullar och bacon) det tror jag han kan fixa....i morgon blir det ytterligare ett test att fixa sin egen frukost.

Gillar

Kommentarer