Godmorgon söndag

Vaknade kl 4 av att det blåste förskräckligt ute...trodde hela höga huset skulle rasa. Strax efter 5.30 gick jag och lade mig och vaknade strax efter 8 då en liten herre, varm och go kröp ner bredvid mig.....
Farmor kommer du ihåg att jag ville ha våfflor till frukost? Inte glömmer farmor det heller så upp och fixa smet till belgiska våfflor utan vete, havre, gluten, soja och mjölkprotein. Receptet finns inne hos matsara.se.

Gårdagskvällen avslutade vi som vanligt med lite rött och QXgalan.....

Hade och har fortfarande lite ont i benen efter gårdagens jakt på att kläcka ägg och jaga bollar samt samla in Pokémon....en bild tagen i en spegel när vi gick runt på kyrkogården bifogas....då var det regn och mycket snö försvann och efter nattens blåst är det ännu mindre av den varan vilket är så typiskt då barnen här i Västra Götaland nu går in på sportlovsveckan.

Freddy har nu tyckt en längre tid att Barbapappatallrikarna är lite för barnsliga nu....när han är dryga 7 år. Så vi klickade hem ett par blå tallrikar från Kökets favoriter då de hade 50% rabatt och via refunder.se fick jag nästan 4 kr till i återbäring då jag klickade mig in via dom.

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Vad är det för våffel järn? Ser trevligt ut 😍nouw.com/ingajohansson
Ditten_datten
Ditten_datten,
Det är av märket Andersson som vi köpte för flera år sen på Siba till vårt multiallergiska barnbarn. Perfekt att grädda små våffelfingrarnouw.com/ditten_datten
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Så goda våfflar❤nouw.com/enitalienareisverige
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229