Gårdagen och idag

Startades med frukost...småfolket är kinkiga med vad de ska äta så jag bryr mig inte så mycket. Normalt äter de lite si o lite så mycket medelhavsmat.....
Efter frukost drog vi ner till vårt äventyrsbad....herre min je...Liv var städad men den lille mannen vilken trotsålder han är i 😱 och inte rädd för nåt.

Sen vart det att handla mat i ett överfyllt köpcentra Anna och Elsa var ju där...så Liv ville ju fotas med dom. Hem och fixa mat sen var det tv och lärande spel på ipaden samt lite julpyssel innan läggdags. Det är trångt med 5 pers i 2 rum o kök ...fattar inte hur mamma och pappa lyckades med detta fram tills jag började nionde klass.

Söndagen började med att jag vaknade strax efter klockan 4 och var tvungen att efter toabesök stanna kvar i sängen då kärleken, sonen och småfolket sov.
Efter frukost och packning, åkte vi vid 11 tiden ner till resecentrum och packade in sällskapet i snabbtåget.....

Väl hemma var det dags att gå ner till förrådet och hämta de saker som jag skulle ha till min Nissevärld och sen hem börja packa upp nytt och gammalt.

Pratade med min bror igår som vart hos mamma och det var tragiskt....hon sover mest och det känns som om ledplastiken i knät lika gärna kunde vart ogjord då det verkar som om hon gett upp igen.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229