Fredag kväll

Idag satte T ihop sin träningscykel…..ja ville testa men kom inte upp då jag inte kan lyfta höger ben så högt som behövdes…Vänster ben funkar inte pga att jag är så högerstyrd. T sänkte sadeln till det lägsta och då kunde jag komma på från sadel och framåt…måste sett kul ut…ännu värre var det då jag skulle av för det gick inte jag satt liksom fast och var skräckslagen…..har så fruktansvärt dålig balans. T fick välta på cykeln och då kom jag av….får öva på detta med honom och kanske ha en pall till hands. Måste ha sadeln höre upp för cykla gick men var inte bra för mitt ben.

Jag hämtade kräftorna som vi beställt på Ica nära…de var från Vadstena små men god smak….till det hade vi baugette och en kantarell och västerbottenspaj..god smak. Som dryck en cider alkoholfri som de rekommenderade på Nyhetsmorgon häromdagen.. god äppelsmak men ändå för söt för mig…

Nu tittar vi på morden i Brokenwood på TV4 play.

Är inte intresserad av sport men finalen ville vi se ..tycker synd om tjejerna de var verkligen värda ett guld. Tycker inte om när det går till straffar, även om de säger att det är skicklighet så är jag inte överens med dom….tur och otur är det enligt mig….

@MinResaTumörMittLiv frågar idag har du rest nånstans denna sommar? Dagsturer…..med F och T till Varberg där vi besökte tropikariet..och han fick bada i havet för första gången, vi var en dag på ALV och sen en dag i Lidköping där vi badade i Framnäsbadet och en dag i Falköping där vi badade i Odenbadet. Sen åkte T och jag Vänern runt med ett stopp vid kanalen i Håverud och ett i Karlstad för mat….samt några bensträckare….annars har jag mest vart inomhus..tycker inte det är kul att åka nånstans själv….

Pga mitt höga blodtryck har jag inte mått så bra …..yrseln är väl den som är värst….men nu är det jobb som gäller nästa vecka igen 100%.


Gillar