Fredag här

Och min långa ledighet är över....den har varit behövlig, först för att smälta att mamma oväntat och hastigt gick bort, har tagit hand om det mesta som var tvunget att fixas inför bouppteckning med banker, tömma mammas rum mm. Saknas vissa papper från banken fortfarande.

Vi har oxå kunnat umgås med Freddy väldigt mycket och det är bränsle till hela min kropp, jag blir så upprymd av en massa underbara känslor och det känns som om jag kan fixa allt när vi har umgåtts.

Vi fick oxå 4 dagar tillsammans med svärmor i Ockelbo.....men alldeles för lite tid med barnbarnen i Stockholm.

På måndag börjar allvaret på fsk igen och i helgen måste jag skriva klart 2 utvecklingsamtal. Så idag var jag hemma hos Martin vid 7.30 och vid 9tiden åkte vi hem till oss. På vägen lämnade jag in en retur till Donna Beauty då jag ansåg att jag kanske inte behövde det just nu när det ändå är tufft.

Till lunch testade jag göra amerikanska pan cakes till Freddy. Recept hittade jag som vanligt hos matsara.se. Denna superkvinna som förser våra allergibarn med så goda recept för att de ska kunna ha ett så normalt liv trots sitt funktionshinder.
Pannkakorna var så lätta att göra och jag använde mig av Garants kokosmjölk...den bästa. De smakade inte kokos och jag tillsatte lite apelsinjuice för att neutralisera bort kokossmaken.
F åt med god aptit och betyget blev skitgott farmor. På en halv sats fick jag ut 7 st och kärleken fick de 3 F inte orkade äta upp. Full pott i poäng även därifrån.
På instagram igår såg jag att Matsara skrev om svampmjöl hon köpt och jag ville testa då jag har massa torkade trattisar hemma. Mixade först, sen mortlars jag därefter silade hällde upp på burk.
Sen har vi övat på läsningen och hans läsbingo blev klart. Totalt läste vi i 30 minuter idag och sista 10 min hade han ökats in läshastighet med ca 3 minuter.
Vi har övat att spela schack på paddan, tittat på film, övat på klockspelet vilket går riktigt bra nu både hela och halva timmar.

Sen testade vi mina nya gummiband från hemmamys oxå.

Fredagsmys ikväll blir ris och chili sin carne jag gjorde häromkvällen.

Ha en fin fredagskväll.

Gillar

Kommentarer

Madelena
Madelena,
Så mycket att ta i då någon lämnar oss. Hoppas det snart blir lugnt så du får sörjanouw.com/madelena
Ditten_datten
Ditten_datten,
Tack.... 💞 ja det är mycket att ta in och det gick så fort och var definitivt inte beredd på detta...dessutom bara 3 år efter att pappa gick bort....nouw.com/ditten_datten
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Samla ihop energier nu inför vårterminennouw.com/stenhagenbettan
Ditten_datten
Ditten_datten,
Lita på det.... blir en heltid mindre i personalgruppen på min avd men lika många kids så nu är det bara att köra nouw.com/ditten_datten
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229