Fredag

Morgonen startade tidigt 5.15 ringde klockan och jag kokade två ägg och mackor till frukost på jobbet. Sen blev det svart kaffe i en av mina Mon Ami muggar. Innan det var dags att dra mot jobbet....slutade tidigt men först fick jag ta med 2 iPads till ITakuten.... och 45 minuter tog det av min lediga fredag....

Sen hem och vittja brevlådan...väntar ju på brev eller mail från Folksam angående vår skada och det fanns ett brev från dom med ja vad ska man säga 😏 kommer den att accepteras eller ej.... skadeverkstaden var tveksamma men gör ett försök att minska vår självriskkostnad med 1000 kr.
När jag körde in på parkeringen till jobbet 6.55 i morse möttes jag av detta.

Helt underbart eller vad säger ni?
Efter vi vart på skadeverkstan fast innan dess åkte vi till bilhallen och fikade samt pratade med yngsta sonen lite och lovade att hämta ut hans öl och vin eftersom han glömt plånbok på jobbet.
En tur till Ica Maxi då vi behövde en ny kolsyrepatron till vår Soda stream och lite påfyllning i kylskåpet.
Sen drog vi till team Sportia för att T skulle fånprova o kolla nya walkingdojor.... han fastnade för ett par Salomon...1695:- är ju lite för mycket för oss så jag nätshoppade likadana hoppas jag i alla fall för 1271:- och för ett par timmar sen var de skickade så jag tror de dyker upp hos oss senast onsdag.

Och till sist en interiörbild av vår nästa bil.....en RAV4 2019 hybrid executive.

Gillar

Kommentarer

Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229