Första arbetsdagen gjord

Efter att haft semester i 5 v men började och slutade med sjukskrivning så vart hemma i 7 v. Känner mig som ett ursketet äppelmos.

Efter jobbet åkte vi till polisen för att hämta ut våra pass, båda fanns där och den unge mannen okayade mitt…sen var det Tomas tur…och när han sen skrivit sin namnteckning så säger han innanför disken..ja det blev ju inte så bra..det är inte säkert att det godkänns vid gränserna, då de inte är helt identiska du ser att ditt lutar neråt…. T har ju problem med skakningar i händerna och sin syn efter tumörernas framfart i hjärnan. Jaha vad kan man göra åt det….frågade jag och får till svar ni kan ju chansa …annars får ni beställa ett nytt pass och betala 400:- till. 😳😥😱
Då tänker jag så här….varför ska man ha fingeravtryck på passen om de ska va så känsliga ….och d nya passen ska väl inte vara så dåliga att de går att förfalska så lätt… och om vi nu beställer ett nytt vad är det som säger att hans namnteckning nästa gång blir bättre …han har ju synbortfall på nedre kvadranten höger på båda ögonen….och det är ju därför de säger att han inte ska köra bil.

När vi kom hem var jag så upprörd …T hjälpte mig upp på träningscykeln och i ren frustration trampade jag på 5 minuter extra så jag nådde mitt mål denna dag och en sträcka på drygt 6 km.

@MinResaTumörMittLiv undrar idag hur ofta jag går till frisören? Jag har ju kort hår så det blir var sjätte till åttonde vecka beroende på hur hennes lediga tider ligger och passar man arbetstider. När jag var där i juli var hon fullbokad och fick ge mig en specialtid….och sen bokade vi ytterligare en tid för säkerhets skull.

Vi började titta på en ny serie Vit sand….på tv 4. Helt ok.

Igår åkte M&M hem från Gävle och på kvällen ringde F och sade farmor jag har fått morfars iPhone X…jag ringer dig när jag kommer hem…några timmar senare ringde han och frågade hur han skulle göra för att säkerhetskopiera den gamla mobilen…du går in där o där och gör si och så eller oxå ber du pappa eller Madde om hjälp….sen hörde jag inget mer och nyss skickade jag ett sms och frågade om han fått igång mobilen…får till svar ja farmor och jag klarade allt själv 👍🏼🥰


Gillar