Första advent idag, hur ser denna dag ut för dig?

Inte mycket till adventspynt här precis...sov till strax före 8 med pillers hjälp, ett toabesök och sen lade jag mig igen och lyssnade på min ljudbok....somnade nog av och till och kärleken väckte mig 10.30.
Så nu har vi precis ätit frukost och sett ett avsnitt av Gåsmamman och jag ska sätta fart att få upp Nissehuset....sen ska jag baka en sats skånska pepparkakor med de jag gjorde i veckan gick åt.
Detta är månadens första utmaning från @orsakullan .

I eftermiddag eller ikväll blir det lite glögg....med typ nån lussekatt eller så.
Men innan dess ska jag röja lite är så off med städningen sen Tomas vart sjuk så det är hemskt. Igår var det 7 månader sen vi fick beskedet att han hade förändringar i hjärnan. Läkarnas diagnos var den värsta och etiken på neurologen i vår stad var mycket bristfällig...en läkare kom in och sade Ja du har ju fått besked om att du har 2 tumörer i huvudet men en del dör snabbare än andra och vi ska ha en tumörrond med Sahlgrenska på onsdag och då bestämmer dom om de ska operera eller ej. Där stannade vårt liv.....och vi har ännu inte kommit igång...jag jobbar heltid och fixar matlådor donar och fixar...kör runt maken till sjukgymnast och läkarbesök osv.....så hemmet hinns inte med. Varvar ner med att umgås med barnbarnet som bor här i stan......

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
Hoppas du får lite tid för dig själv också så du får ladda lite energi 🤗nouw.com/evaeliasson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229