Ett steg fram och två tillbaks

Kärleken har haft problem med att äta vanlig mat nu sen i fredags ett tag gick det med typ nyponsoppa och sen på lördagen yoghurt utblandat med vatten visserligen tog 200 ml ca 2-3 timmar att få ner då det sved och brände i halsen. I går när jag kom upp låg han med dropp för att få i sig vätska inte ens vatten funkade. Kajsa ssk lyckades dock få tag på en jourläkare som satte in svamppiller tror den hette Fluconazol. Nu hoppas vi på att den hjälper snabbt...men detta har pågått alltför länge enl. Mig men läkarna har negligerat det och en av dem sade i fredags ”du ser inte så pigg ut” Kanske man ska tänka mer på vad man säger när man är klädda vita rocken.
På eftermiddagen orkade maken trots allt sitta upp i rullstolen ca 20-25 minuter.
Jag känner mig hjälplös.....
Nästa problem dök upp igår kväll sen dock helt avskilt från makens problem men för att fixa det måste han vara här. Tv,n lade av och då vårt bostadsföretag bara kör tv-kanalerna via internet och släckt ner det analoga nätet är jag ute på hal is. Jag har en svart ruta utan ljud när jag kopplar in via tivoboxen och har startat om den.....igår kunde jag komma åt det som var inspelat men idag är det no respons....däremot kan jag än så länge kolla på typ via play. Jag blir så trött och nu har jag fotat av allt jag tror kan fela så får vi se om han kan guida mig.....

Idag blir en lång dag först lämna in min bruna C-HR till plåtverkstad för att fixa det som gick sönder när T körde in i framförvarande bil. Sen en lånebil tills den nya är klar. 30 minuter efter jag slutat ska jag ha ett av mina 3 sista samtal på avdelningen. Ytterligare ett är bokat och jag hoppas jag lyckats boka in det allra sista oxå.

Dag hoppas jag arbetsterapeut och sjukgymnast kommer.......så han får lite mer motivation.

Gillar

Kommentarer

Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
Skickar en massa styrkekramar ♥️♥️nouw.com/densaknadefamiljen
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Skickar en massa kramar och styrka ❤️nouw.com/minresatumörmittliv
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229