Ensam hemma

Är jag i helgen...M har hämtat F som blev sjuk igår och Tomas fick vänta till sena eftermiddagen innan han kunde lämna över F till mig och själv åka upp till svärmor i Ockelbo.
F har haft hög feber inte ätit nåt alls mer än fått i sig lite vätska. Men efter lunch blev han feberfri...och var sen med mig på jobbet ca 30 minuter.
Nu har jag käkat en kycklingfilé, dricker lite rött i min ensamhet. Kärleken kommer hem på söndag em och jag lyssnar på ljudbok och tittar på sorgdekorationer på euroflorist. Det är mycket pengar för nåt som bara ska se fint ut nån timma och sen läggas ut för allmän beskådning i blåst,regn eller kyla och snö.
Det är så svårt....har svårt med arrangemang som innehåller nejlikor.

Har plockat upp ett av mammas halsband som jag har minnen av under min barndom och uppväxt och nu är det min tur att vårda det ömt.

I morgon ska jag handla teffmjöl och sätta en pepparkaksdeg till F sen ska vi försöka baka på måndag em. På söndag är det tacksägelsegudstjänst i Lidköping som jag ska åka på tillsammans med min bror. Därefter blir det lite röja i mammas rum på boendet, sen måste vi höra av oss till nån second hand som kan hämta möbler, kläder mm.

Tisdag jobbar jag sent, onsdag kl 17 ska vi träffa prästen i Lidlköping, torsdag kväll har vi vårt luciafirande på jobbet och halv fem på fredag åker vi upp till Sthlm bor på Scandiq Continental i 2 nätter, träffa barnbarnen igen...ev åker 2 av familjen med tillbaks till Skövde för att närvara på begravningen.
Kärleken och jag ska se Magnus Uggla på Göta Lejon på lördag kväll.

Efter jobbet har jag även ringt Folksam om mammas försäkringar och på måndag måste jag beställa nåt dödsfallsintyg på Skatteverket.

Ha en trevlig helg...

Freddy är spänd inför allt som händer med Nisse och hans hus och värld...... så underbart att se och höra hans funderingaroch förklaringar som sen kommer in på begravningar och Jesus och Gud. Jag är inte troende men att höra hur han en nybliven 7 åring har funderingar o tankar om det som ingen vet nåt om egentligen är stort för mig, farmor jag vet hur riktiga Jesus ser ut men han ser inte ut så.

Gillar

Kommentarer

Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
Så fint halsband ♥️
Att ordna med begravning sliter mycket på en.
Det är ju inte bara att ordna med begravningen utan även allt runtomkring ♥️♥️
nouw.com/densaknadefamiljen
Ditten_datten
Ditten_datten,
Ja o sen har ju mamma skrivit i sitt vita arkiv att närmaste familjen gärna får samlas efteråt...men nu tycker min bror att vi bör ha kaffe och smörgås för alla men eftersom dödsannonsen kommer in först efter begravningen vet vi ju inte hur många som kommer närvara och för mig känns det fel....vi hade inget efter pappa heller men det har han nog förträngt 😢😏nouw.com/ditten_datten
Densaknadefamiljen
Densaknadefamiljen,
Endel är bra på att förtränga saker och ting ♥️
Förstår om det känns fel.
Man ska göra det som känns bäst för en själv.
Tänker på dig 😘♥️
nouw.com/densaknadefamiljen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229