En tripp

Efter frukost igår söndag bar det iväg över en natt till Ockelbo och svärmor 11 år äldre än mig och svärfar 7 år äldre än mig....i världens ösregn ända fram till Fagersta. Efter 3 stopp på vägen och sträck på benen var vi sen äntligen framme efter 38 mil i bilen...det längsta jag kört utan att vi bytts om. Nu får ju T inte köra bil förrän ögonläkare sagt sitt den 20 augusti och därefter förvisso besked om körkortet ska dras in eller ej.

Svärfar har drabbats av levercancer som sedan spritt sig till gallgångar och det finns ingenting att göra. Läkarna sade högst 6 månader och som han såg ut nu så tror vi nog att det går mycket fortare tyvärr.
Sen de sålde sitt stora hus utanför Ockelbo bor de nu på andra våningen över Ica affären centralt och bra i en fin och ljus 3:a. Men som svärmor sade igår att hon kommer flytta tillbaks till Östersund då maken gått bort...för det är där hon har sin släkt (förutom oss då här nere)


De vart glada att vi kom upp och v har ju inte setts sen nyår. Det var även bra för T att få träffa båda 2....svärfar var uppe och åt mat med oss men sen låg han mest hela tiden.idag på fm åkte vi hem med ett 15 pack ägg från glada frigående höns. Vi stannade 3 ggr på hemvägen oxå ...första stoppet blev på Circle K i Fagersta där vi såg detta lilla ekipage.

T tog bara med sig käppen upp och vid vårt andra stopp i Bettorp strax utanför Örebro tog han sig en liten bensträckare.

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Beklagar verkligen, ibland bjuder lovet på för mycket skit på en gång. Samtidigt trevligt för er alla att ses igen nouw.com/stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Beklagar verkligen med din svärfar 😢 Skönt att ni alla kunde träffas. Kram 💗nouw.com/minresatumörmittliv
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229